Voor wie?


Ik begeleid hoogsensitieve kinderen die worstelen met onzekerheid, boze buien, een vol hoofd, angstig of in zichzelf gekeerd zijn, concentratie, eet- en slaapproblemen, teleurstelling in vriendschap, overprikkeling, zich veilig voelen in nieuwe, onbekende situaties, hoogbegaafdheid etc. 

Lees meer onderaan de Home page bij Herken je dit?

Ouders van deze kinderen willen heel graag hun kind begrijpen. Zij zien graag dat het zelfvertrouwen van hun kind groter wordt. Deze ouders wensen dat hun hooggevoelige kind meer bij zichzelf blijft en daardoor beter vanuit eigen kracht kan handelen. Dat hun kind beter in zijn vel zit.

Hoe kan ik jou en je HSP kind helpen?

Wat mij anders maakt als kindercoach is mijn zachtheid, in combinatie met mijn kracht en ontwikkelingsgerichtheid, naast mijn eigen hooggevoeligheid


Als je mij inschakelt dan begeleid ik niet alleen jouw kind maar ook jullie, de ouder(s). Ik help jouw kind bij het vergroten van eigen kracht, bij het bij zichzelf leren blijven.

Het doel van kindercoaching:
Je krijgt inzicht in de thema's & wensen, vragen of behoeften die ik bij jouw kind m.b.v. spelmethodieken naar boven probeer te krijgen. Het kind of de ouder(s) krijgt maatwerk achtergrondinformaite, tips & tricks afgestemd op dat wat speelt om zelf mee aan de slag te gaan. Ouders worden uitgenodigd hierin ook zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Dit gaat helderheid en rust geven. Jij en jouw kind weten nu wat te doen.
We gaan dus samen op weg naar meer Vertrouwen & Veerkracht!


Lees meer onderaan de Home page bij Hoe zou het zijn als

Wil je meer weten? Lees wat de mogelijkheden zijn via de button Aanbod:

"Ik heb het traject als fijn en betrokken ervaren. Een gevoel van (h)erkenning. Soms kreeg ik een bevestiging in wat ik eigenlijk al deed/wist en daarnaast gaf ze me ook fijne aanwijzingen, mogelijkheden/tips om met onze situaties om te gaan. 

De ‘taal van acceptatie’ vind ik erg fijn om aan vast te houden! 

Hanneke geeft me de ruimte om te zijn wie ik ben. Ik vind haar ook erg doortastend. Ze laat zien daar waar ik zelf kleine stapjes in maak, doorwerkt bij mijn dochtertje." Moeder van dochter van 4 jaar