Praktische Zaken & Contact

Tarieven

Kennismaking kosteloos
Intakegesprek € 70 (1 uur)
Verdiepingsgesprek € 70 (1 uur)
Kindsessie € 70 (1 uur)
Oudersessie € 70 (1 uur)
Evaluatiegesprek € 70 (1 uur)

Vervolggesprekken € 70 (1 uur)
Observatie incl. verslaglegging € 70 (1 uur)
Gesprek met leerkracht of andere hulpverlener € 70 (1 uur)

Annulering kan per mail of telefoon tot 24 uur voor aanvang van de afspraak kosteloos. Bij annulering binnen 24 uur worden de kosten voor de afspraak in rekening gebracht

Praktische Zaken

KvK nr: 75534150
Btw-id: NL001999294B24

Aangesloten als lid bij de Beroepsorganisatie Adiona. Stichting Adiona collectief is aangesloten bij de klachten- en geschillenregeling van Quasir en Stichting Zorggeschil.  Zie de button Klachtenregeling Info Graphic onderaan deze pagina.


De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes of voorstellen en overeenkomsten van en met Kindercoaching Hanneke van Nes en daarmee ook alle verband houdende handelingen, zowel van voorbereidende als van uitvoerende aard. Zie de button Algemene Voorwaarden onderaan deze pagina. 


Contact

Kindercoaching Hanneke van Nes
Dijnselweg 140
3705 ER ZEIST
06 30 985 987

Overdag ben ik telefonisch slecht te bereiken. Voor een snelle reactie, kun je het best een mail sturen of gebruik maken van het contactformulier hieronder.

Email: info@kindercoachinghannekevannes.nl
Door dit contactformulier in te vullen en op de button VERZENDEN te klikken op deze website, geef je mij jouw persoonlijke contactgegevens. Wij gebruiken deze gegevens enkel om met jou in contact te treden en over jouw vraag te communiceren. Meer hierover kun je terugvinden in de privacyverklaring zoals beschreven bij Privacybeleid onderaan deze website.