Over mijzelf


Mijn naam is Hanneke van Nes, ik ben kindercoach en moeder van een prachtige dochter. Ik geniet van Bach, ben dol op Italie en ik houd van koken. 

Toen ik ontdekte dat ik zelf hooggevoelig was, viel het kwartje. Ik begreep eindelijk waarom ik dingen zo anders en zo intens beleefde. Nu zet ik die gevoeligheid in als kracht tijdens het coachen. Ik voel zo goed mogelijk in wat het kind, of de ouder, op een bepaald moment nodig heeft.

Ik volgde de Post-hbo Kindercoach waarbij de focus lag op hooggevoeligheid. Hierdoor kan ik nu kinderen en ouders op weg helpen die met dit en of met andere thema's te maken hebben. Daarnaast geef ik aandacht aan kinderwensen en ik zorg ervoor dat deze gehoord worden.  

Graag ontmoet ik jullie!


Curriculum: Ruime werkervaring met kinderen in reguliere en antroposofische kinderopvang. Opleiding: SPW-3, HBO en deels  universitair. Aangevuld met Mindfulness, Mindful parenting en Gordon trainingen. Op dit moment volg ik de praktijkleergang Coachen vanuit psychologisch perspectief aan de Open Universiteit.