HSP Kindercoach Hanneke van Nes De Bel uitnodigen
HSP Kindercoach Hanneke van Nes Hanneke
HSP Kindercoach Hanneke van Nes Kennismaken
HSP Kindercoach Hanneke van Nes Opstelling
HSP Kindercoach Hanneke van Nes Grenzen stellen
HSP Kindercoach Hanneke van Nes Kiezelsteenmeditatie
HSP Kindercoach Hanneke van Nes kwaliteiten benoemen

"Mijn zoontje heeft de samenwerking met Hanneke als erg prettig ervaren. Na de eerste ontmoeting kon hij niet wachten om haar weer te zien en ik merkte dat hun ontmoetingen echt doorwerkten en dat hij beter in staat was zich uit te drukken ten opzichte van zichzelf en naar anderen. Hij voelde zich veilig bij haar en dat kwam denk ik mede doordat ze erg flexibel was in haar manier van werken en aanpak.  Zij gaat mee in de belevingswereld van het kind en speelt daar dan op in, in plaats van andersom. 


Ook was het erg goed en leerzaam voor mij als ouder, om in de spiegel te kunnen kijken en in te kunnen zien hoezeer mijn eigen proces en welbevinden ook invloed heeft op de gemoedstoestand van mijn kind en dat ik op die manier zelf ook veel kon bijdragen in het groei en leerproces.
De communicatie tijdens de coaching periode was helder en duidelijk. Mijn zoon en ik hebben er veel aan gehad en ik maak nog steeds gebruik van de kennis die ik opgedaan heb tijdens de samenwerking." Moeder van zoon van 7 jaar


"Hanneke heeft ons inzicht gegeven in wat onze dochter beweegt en wat ze ons wil laten zien. Ook heeft ze ons concrete handvatten gegeven waarmee we samen met onze dochter aan de slag zijn gegaan." Vader van dochter van 4 jaar