HSP Kindercoach Hanneke van Nes De Bel uitnodigen
HSP Kindercoach Hanneke van Nes Hanneke
HSP Kindercoach Hanneke van Nes Kennismaken
HSP Kindercoach Hanneke van Nes Opstelling
HSP Kindercoach Hanneke van Nes Grenzen stellen
HSP Kindercoach Hanneke van Nes Kiezelsteenmeditatie

"We hebben een fijn coachingstraject met Hanneke doorlopen voor onze hoogsensitieve dochter van 8. Door een aantal praktische aanpassingen te maken, maar ook een dieper begrip voor haar te krijgen, hebben we veel bereikt. Geen dagelijkse grote woedeaanvallen meer, sneller inslapen, een uitgeruster en blijer hoofdje. Hanneke werkt zorgvuldig en professioneel en ik kan een traject met haar zeker aanraden. Een prachtige investering die je kunt maken voor je kind."  Moeder van dochter S.S. van 8 jaar regio Utrecht

"Hanneke is een kundige, lieve, geduldige en zeer invoelende coach voor Eva (9) en ons als ouders gebleken. Met haar rust en aandacht reikte ze onze dochter specifieke bouwstenen aan waardoor Eva leert meer bij zichzelf te blijven. Onder andere tijdens momenten van overprikkeling. Maar ook door te signaleren hoe we deze momenten kunnen voorkomen, door meer rust op de dag en gedurende de week in te bouwen. 

Als ouders hebben wij Eva nog meer leren begrijpen en daardoor haar overdenkingen en gedrag beter leren accepteren. ‘Je mag er zijn’ zijn Hanneke’s woorden die dat voor ons het mooist beschrijven. Vanuit die overtuiging gaan wij onze dochter nog beter in haar kracht laten komen. En gezien onze goede ervaringen hebben we Hanneke gevraagd ons daar de komende tijd nog verder in te begeleiden."

Moeder  van dochter  E.R. 9 jaar uit Zeist 

"Onze zoon gunnen we meer vertrouwen in zichzelf, hij is goed en mooi zoals hij is. Wat alleen jammer is dat hij dit zelf niet altijd ziet en hierop vertrouwt. Dit zie je dan in zijn gedrag terugkomen, hij wordt wiebelig, emotioneel, boos enz. 

We zagen een oproep van Hanneke waarin een aantal punten die ze beschreef bij onze zoon herkende, toen was het contact snel gelegd en dit klikte.


Het traject hebben wij als warm, fijn ervaren met duidelijke afspraken en communicatie.

Onze zoon is door het traject met Hanneke nog meer gaan ervaren dat hij sterk en mooi is, met het effect dat hij dit meer is gaan uitstralen en sterker is gaan staan.

Hanneke is een mooie vrouw, die rust en duidelijkheid uitstraalt, dit gaf ons allen een warm gevoel.

Ouders van zoon K.R. 9 jaar uit Zeist

"Mijn zoontje heeft de samenwerking met Hanneke als erg prettig ervaren. Na de eerste ontmoeting kon hij niet wachten om haar weer te zien en ik merkte dat hun ontmoetingen echt doorwerkten en dat hij beter in staat was zich uit te drukken ten opzichte van zichzelf en naar anderen. Hij voelde zich veilig bij haar en dat kwam denk ik mede doordat ze erg flexibel was in haar manier van werken en aanpak.  Zij gaat mee in de belevingswereld van het kind en speelt daar dan op in, in plaats van andersom. 


Ook was het erg goed en leerzaam voor mij als ouder, om in de spiegel te kunnen kijken en in te kunnen zien hoezeer mijn eigen proces en welbevinden ook invloed heeft op de gemoedstoestand van mijn kind en dat ik op die manier zelf ook veel kon bijdragen in het groei en leerproces.
De communicatie tijdens de coaching periode was helder en duidelijk. Mijn zoon en ik hebben er veel aan gehad en ik maak nog steeds gebruik van de kennis die ik opgedaan heb tijdens de samenwerking."

Moeder van zoon van 7 jaar"Hanneke heeft ons inzicht gegeven in wat onze dochter beweegt en wat ze ons wil laten zien. Ook heeft ze ons concrete handvatten gegeven waarmee we samen met onze dochter aan de slag zijn gegaan."

Vader van dochter van 4 jaar


We zijn er pas net dit jaar achter gekomen dat onze dochter hoogsensitief is en viavia bij Hanneke terechtgekomen.

Hanneke is een heel lief mens, heeft een zachte aanpak en heel veel geduld en begrip tijdens haar gesprekken. Ze is er 100% voor het kind. Maar de ouders worden ook gehoord. We hebben meerdere gesprekken gehad om te zien hoe we onze dochter van 14 beter konden begrijpen en hoe zij zelf beter met haar HS om kan gaan. Ze voelde zich vaak onbegrepen en had dagelijks veel ongemak.

In huis is meer begrip gekomen voor het feit dat onze dochter zichzelf vaak afsluit van alles om haar energie te sparen. 

We geven haar meer tijd en ruimte en helpen haar om haar dagelijkse leven makkelijker te maken. We motiveren (voor haar voelt dat als "pushen") minder om haar dingen te laten doen die niet goed voelen voor haar.

 
Ze voelt zelf ook dat er nu meer begrip is voor haar. We hopen dat dit doorzet en dat ze zich beter en beter in haar vel gaat voelen.

De bezoeken in Zeist waren niet om de hoek maar we hadden het graag over voor onze dochter.Ik raad aan om echt met je hoogsensitieve kind aan de slag te gaan met Hanneke zodat er niet langer onbegrip is voor de situatie.

Ik ben blij dat wij haar nu meer zichzelf kunnen laten zijn, iets wat anders zeker zwaarder zou kunnen gaan voelen voor haar. Ik denk wel: hoe vroeger je erbij bent, hoe beter voor het kind en zijn/haar omgeving. Er heerst veel onbegrip over HS. Voor 'n kind om te weten dat het niet alleen staat in deze situatie en omdat Hanneke én haar eigen dochter ook hoogsensitief zijn weet zij als geen ander wat er speelt.

Paul en Ingrid S. Dochter S. 14 jaar uit Amsterdam